Συνεδρίες Εξ Αποστάσεως

Η προσπάθεια να προσαρμοστούμε σε μια νέα καθημερινότητα, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα με τα οποία λειτουργούμε αυτό το διάστημα, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ακόμη και εάν οι όροι «μένουμε σπίτι» ή «social distancing» έχουν πλέον γίνει κτήμα μας, δε σημαίνει πως παύουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Παρέχοντας τηλεσυνεδρίες μέσω SKYPE ή ΖΟΟΜ, πλατφόρμες συμβατές με GDPR, οι θεραπευτές των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας τηλεθεραπείες για όλες τις υπηρεσίες μας : λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Για  τις ανάγκες των εξ΄ αποστάσεως συνεδριών έχουμε μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή μεγάλο όγκο παιδαγωγικού υλικού, ο οποίος είναι διαθέσιμος στους θεραπευτές του κέντρου μας για την υλοποίηση των τηλεθεραπειών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα παιδιά των κέντρων μας έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε υλικό και εργασίες για εξάσκηση στο σπίτι και οι θεραπευτές μας έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο ψηφιοποιημένου παιδαγωγικού υλικού για την υλοποίηση των θεραπειών και την ανάθεση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

Skip to content

Η Φωτεινή Τσιακούλια σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές (MSc) είχαν ως αντικείμενο την Ψυχική Υγεία Παιδιού & Εφήβου και πραγματοποιήθηκαν στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε στη Συμπεριφορική Θεραπεία και τη Θεραπεία Οικογένειας, στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε το θεωρητικό μέρος της εκπαίδευσης της και στη συνέχεια συμμετείχε στον σχεδιασμό και την θεραπευτική παρέμβαση σε οικογένειες με εποπτεία.

Στη συνέχεια συμμετείχε σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων τα οποία οργανώνονταν κυρίως από την Α’ Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγηνήτειο), ενώ παράλληλα συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Έρευνα «FemNat» η οποία σχετίζεται με τις Διαταραχές στην Συμπεριφορά παιδιών στην εφηβεία.

Από το 2018 εργάζεται σε ιδιωτικά πλαίσια όπου υποστηρίζει ψυχολογικά παιδιά και εφήβους και πραγματοποιεί συμβουλευτική στις οικογένειες τους καθώς και ατομικές θεραπείες. Συνεργάζεται με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση από το Σεπτέμβριο του 2021.

Back To Top