Συνεδρίες Εξ Αποστάσεως

Η προσπάθεια να προσαρμοστούμε σε μια νέα καθημερινότητα, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα με τα οποία λειτουργούμε αυτό το διάστημα, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ακόμη και εάν οι όροι «μένουμε σπίτι» ή «social distancing» έχουν πλέον γίνει κτήμα μας, δε σημαίνει πως παύουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Παρέχοντας τηλεσυνεδρίες μέσω SKYPE ή ΖΟΟΜ, πλατφόρμες συμβατές με GDPR, οι θεραπευτές των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας τηλεθεραπείες για όλες τις υπηρεσίες μας : λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Για  τις ανάγκες των εξ΄ αποστάσεως συνεδριών έχουμε μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή μεγάλο όγκο παιδαγωγικού υλικού, ο οποίος είναι διαθέσιμος στους θεραπευτές του κέντρου μας για την υλοποίηση των τηλεθεραπειών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα παιδιά των κέντρων μας έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε υλικό και εργασίες για εξάσκηση στο σπίτι και οι θεραπευτές μας έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο ψηφιοποιημένου παιδαγωγικού υλικού για την υλοποίηση των θεραπειών και την ανάθεση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

Skip to content

Η  Σοφία Πυρπύλη είναι απόφοιτος του τμήματος Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master) με ειδίκευση στην Eιδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Από το 2007 έχει εργαστεί σε φροντιστήρια, κέντρα μελέτης και θεραπευτικά κέντρα ειδικής αγωγής και έχει αναλάβει την αξιολόγηση και υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές δράσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων στους τομείς της ειδικής αγωγής, της ψυχοφυσιολογίας και της σύγχρονης διδασκαλίας.

Τέλος, έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διαδικτυακούς τόπους (sites) ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

Back To Top