Συνεδρίες Εξ Αποστάσεως

Η προσπάθεια να προσαρμοστούμε σε μια νέα καθημερινότητα, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα με τα οποία λειτουργούμε αυτό το διάστημα, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ακόμη και εάν οι όροι «μένουμε σπίτι» ή «social distancing» έχουν πλέον γίνει κτήμα μας, δε σημαίνει πως παύουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Παρέχοντας τηλεσυνεδρίες μέσω SKYPE ή ΖΟΟΜ, πλατφόρμες συμβατές με GDPR, οι θεραπευτές των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας τηλεθεραπείες για όλες τις υπηρεσίες μας : λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Για  τις ανάγκες των εξ΄ αποστάσεως συνεδριών έχουμε μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή μεγάλο όγκο παιδαγωγικού υλικού, ο οποίος είναι διαθέσιμος στους θεραπευτές του κέντρου μας για την υλοποίηση των τηλεθεραπειών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα παιδιά των κέντρων μας έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε υλικό και εργασίες για εξάσκηση στο σπίτι και οι θεραπευτές μας έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο ψηφιοποιημένου παιδαγωγικού υλικού για την υλοποίηση των θεραπειών και την ανάθεση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

Skip to content

Η Μαρίνα Ρογάρη σπούδασε ψυχολογία (BSc) στο πανεπιστήμιο του Surrey της Μεγάλης Βρετανίας. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές (MSc) είχαν ως αντικείμενο την Ψυχική Υγεία Παιδιού & Εφήβου και πραγματοποιήθηκαν στο  Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και το King’s College London. H κλινική της κατάρτιση στην Ψυχοθεραπεία περιλαμβάνει: πενταετή Ψυχοδραματική εκπαίδευση, σεμινάρια Συστημικής Θεωρίας & Θεραπείας Οικογένειας, Παιγνιοθεραπείας καθώς επίσης και επιμόρφωση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία και την Εφηβική Ψυχιατρική από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Επί σειρά ετών εργάστηκε στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Σχέσεων & Επικοινωνίας παρέχοντας  συμβουλευτική και θεραπευτικές παρεμβάσεις, συντονίζοντας ομάδες και σεμινάρια αυτογνωσίας. Επιπλέον έχει εργαστεί εθελοντικά στο Παιδικό Χωριό SOS και στην Εθνική Ομάδα Ειδικών του Michael Rutter Centre για Παιδιά & Εφήβους στο νοσοκομείο Maudsley του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας. Τέλος έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Γλυφάδας και την Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Από το 2004 εργάζεται σε ιδιωτικά πλαίσια και απολαμβάνει τη μαγική διαδικασία της συμβουλευτικής και της θεραπείας με παιδιά και ενήλικες ενώ παρέχει τις υπηρεσίες της και σε σχολεία. Συνεργάζεται με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση από το 2011.

Back To Top