Συνεδρίες Εξ Αποστάσεως

Η προσπάθεια να προσαρμοστούμε σε μια νέα καθημερινότητα, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα με τα οποία λειτουργούμε αυτό το διάστημα, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ακόμη και εάν οι όροι «μένουμε σπίτι» ή «social distancing» έχουν πλέον γίνει κτήμα μας, δε σημαίνει πως παύουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Παρέχοντας τηλεσυνεδρίες μέσω SKYPE ή ΖΟΟΜ, πλατφόρμες συμβατές με GDPR, οι θεραπευτές των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας τηλεθεραπείες για όλες τις υπηρεσίες μας : λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Για  τις ανάγκες των εξ΄ αποστάσεως συνεδριών έχουμε μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή μεγάλο όγκο παιδαγωγικού υλικού, ο οποίος είναι διαθέσιμος στους θεραπευτές του κέντρου μας για την υλοποίηση των τηλεθεραπειών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα παιδιά των κέντρων μας έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε υλικό και εργασίες για εξάσκηση στο σπίτι και οι θεραπευτές μας έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο ψηφιοποιημένου παιδαγωγικού υλικού για την υλοποίηση των θεραπειών και την ανάθεση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

Skip to content

Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Σπούδασε Εργοθεραπεία στο ΤΕΙ Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε το 2004 με βαθμό πτυχίου 8.04. Γνωρίζει Αγγλικά (κάτοχος πτυχίου First Certificate in English) και υπολογιστές (κάτοχος πτυχίου E.C.D.L). Είναι κάτοχος της επάρκειας του συστήματος Braille, γνωστής της Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας και του Γλωσσικού συστήματος ΜΑΚΑΤΟΝ ΕΛΛΑΣ.
Έχει εξειδίκευση στην Νευροεξελικτική αγωγή NDT-BOBATH και στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση. Έχει ολοκληρώσει ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης (ΑΣΠΑΙΤΕ) καθώς και ετήσιο πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στα πλαίσια της κλινικής και πρακτικής άσκησης της εργάστηκε στο τμήμα Αυτιστικών του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, στο τμήμα παιδοψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Αγ. Σοφία, στο γενικό νοσοκομείο ΚΑΤ, στο Ειδικό Γυμνάσιο- Λύκειο Ηλιούπολης και σε δυο γενικά νοσοκομεία του Βελγίου στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus.

Από το 2005 έως και σήμερα έχει συνεργαστεί με διάφορα ιδιωτικά κέντρα θεραπειών και έχει δουλέψει ως αναπληρώτρια εργοθεραπεύτρια στα εξής ειδικά σχολεία:

  • Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Αμπελοκήπων
  • Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Αργυρούπολης
  • Ειδικό Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Τυφλών-Τυφλοκωφων Καλλιθέας
  • 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο ΕΛΕΠΑΠ
  • Ειδικό Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγ. Δημητρίου

Από το 2020 είναι μόνιμη εργοθεραπεύτρια στο 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Αχαρνών. Συνεργάζεται με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση από το 2013.

Back To Top