Συνεδρίες Εξ Αποστάσεως

Η προσπάθεια να προσαρμοστούμε σε μια νέα καθημερινότητα, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα με τα οποία λειτουργούμε αυτό το διάστημα, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ακόμη και εάν οι όροι «μένουμε σπίτι» ή «social distancing» έχουν πλέον γίνει κτήμα μας, δε σημαίνει πως παύουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Παρέχοντας τηλεσυνεδρίες μέσω SKYPE ή ΖΟΟΜ, πλατφόρμες συμβατές με GDPR, οι θεραπευτές των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας τηλεθεραπείες για όλες τις υπηρεσίες μας : λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Για  τις ανάγκες των εξ΄ αποστάσεως συνεδριών έχουμε μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή μεγάλο όγκο παιδαγωγικού υλικού, ο οποίος είναι διαθέσιμος στους θεραπευτές του κέντρου μας για την υλοποίηση των τηλεθεραπειών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα παιδιά των κέντρων μας έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε υλικό και εργασίες για εξάσκηση στο σπίτι και οι θεραπευτές μας έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο ψηφιοποιημένου παιδαγωγικού υλικού για την υλοποίηση των θεραπειών και την ανάθεση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

Skip to content
webdesign

Σεμινάρια για μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού

Τα παιδιά μέσα από δραστηριότητες βιωματικές (παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, μουσικοκινητικές δραστηριότητες κ.α.) έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν και παράλληλα να ενισχύσουν τις γνώσεις τους με ένα διαφορετικό τρόπο.

webdesign

Σεμινάρια για μαθητές γυμνασίου - λυκείου

Τα σεμινάρια έχουν στόχο να ενημερώσουν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές για θέματα που είναι πολύ σημαντικά σε αυτή την περίοδο της ζωής τους.

webdesign

Σεμινάρια για γονείς

Tα σεμινάρια για γονείς έχουν ενημερωτικό – επιμορφωτικό χαρακτήρα και απευθύνονται σε μεγάλες ομάδες (πάνω από 30 άτομα).

webdesign

Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς

Tα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς έχουν ενημερωτικό – επιμορφωτικό χαρακτήρα, όταν απευθύνονται σε μεγάλες ομάδες (πάνω από 20 άτομα).

webdesign

Βιωματικά Σεμινάρια

Τα βιωματικά σεμινάριαworkshops είναι αυτοτελή και έχουν εξάωρη διάρκεια.

Συνεργασία με ΟΛΑ τα Ασφαλιστικά Ταμεία!

Το κόστος πολλών προγραμμάτων της «ΨυχοΣύνθεσης» είναι δυνατόν να καλυφθεί από τον ασφαλιστικό σας φορέα. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την δυνατότητα να συμβάλλει ο ασφαλιστικός σας φορέας στο πρόγραμμα αποκατάστασης για το οποίο ενδιαφέρεστε.

Τα παραρτήματά μας!
Back To Top