Συνεδρίες Εξ Αποστάσεως

Η προσπάθεια να προσαρμοστούμε σε μια νέα καθημερινότητα, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα με τα οποία λειτουργούμε αυτό το διάστημα, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ακόμη και εάν οι όροι «μένουμε σπίτι» ή «social distancing» έχουν πλέον γίνει κτήμα μας, δε σημαίνει πως παύουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Παρέχοντας τηλεσυνεδρίες μέσω SKYPE ή ΖΟΟΜ, πλατφόρμες συμβατές με GDPR, οι θεραπευτές των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας τηλεθεραπείες για όλες τις υπηρεσίες μας : λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Για  τις ανάγκες των εξ΄ αποστάσεως συνεδριών έχουμε μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή μεγάλο όγκο παιδαγωγικού υλικού, ο οποίος είναι διαθέσιμος στους θεραπευτές του κέντρου μας για την υλοποίηση των τηλεθεραπειών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα παιδιά των κέντρων μας έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε υλικό και εργασίες για εξάσκηση στο σπίτι και οι θεραπευτές μας έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο ψηφιοποιημένου παιδαγωγικού υλικού για την υλοποίηση των θεραπειών και την ανάθεση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

skip to Main Content

Η Αγγέλη Σωτηρία σπούδασε Κοινωνική Εργασία στο ATEI Κρήτης, ασκώντας την πρακτική της άσκηση στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης.

Παράλληλα, έχει ειδικευτεί στη συμβουλευτική γονέων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, παρακολουθώντας σεμινάρια coaching. Από το 2014 μέχρι το 2020 υπήρξε Υπεύθυνη Διοικητικών Αρμοδιοτήτων / Κοινωνική Λειτουργός σε ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα, παρέχοντας συγχρόνως και υπηρεσίες σε ομάδες με παιδιά με σκοπό την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων. Επιπρόσθετα, έχει εργαστεί ως παράλληλη στήριξη σε παιδιά με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος.

Έχει αρθρογραφήσει σε ιστοσελίδες, αναπτύσσοντας θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια, κι έχει διοργανώσει και εισηγηθεί σε ομιλίες που έλαβαν χώρα σε Νηπιαγωγεία της Αττικής. Είναι μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος.

Back To Top