Συνεδρίες Εξ Αποστάσεως

Η προσπάθεια να προσαρμοστούμε σε μια νέα καθημερινότητα, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα με τα οποία λειτουργούμε αυτό το διάστημα, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ακόμη και εάν οι όροι «μένουμε σπίτι» ή «social distancing» έχουν πλέον γίνει κτήμα μας, δε σημαίνει πως παύουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Παρέχοντας τηλεσυνεδρίες μέσω SKYPE ή ΖΟΟΜ, πλατφόρμες συμβατές με GDPR, οι θεραπευτές των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας τηλεθεραπείες για όλες τις υπηρεσίες μας : λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Για  τις ανάγκες των εξ΄ αποστάσεως συνεδριών έχουμε μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή μεγάλο όγκο παιδαγωγικού υλικού, ο οποίος είναι διαθέσιμος στους θεραπευτές του κέντρου μας για την υλοποίηση των τηλεθεραπειών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα παιδιά των κέντρων μας έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε υλικό και εργασίες για εξάσκηση στο σπίτι και οι θεραπευτές μας έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο ψηφιοποιημένου παιδαγωγικού υλικού για την υλοποίηση των θεραπειών και την ανάθεση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

skip to Main Content

Η Μαργαρίτα Πολυχρονοπούλου είναι ψυχολόγος και διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ειδικότερα, πραγματοποίησε προπτυχιακές σπουδές (BSc) στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια, προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Επίσης, παρακολούθησε το ετήσιο σεμινάριο εκπαίδευσης επαγγελματιών ψυχικής υγείας του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών καθώς και σεμινάρια σχετικά με την Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ΑΒΑ) και την χορήγηση του ψυχομετρικού εργαλείου WISC V. Στην παρούσα φάση, εκπαιδεύεται ως γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεύτρια (ΓΣΘ) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

Η επαγγελματική της εμπειρία αφορά στη ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη παιδιών και εφήβων με ποικίλες δυσκολίες, στη συμβουλευτική γονέων καθώς και στη διαχείριση ομάδων παιδιών και ομάδων εφήβων σε κέντρα ειδικών θεραπειών.

Στα πλαίσια της αγάπης της για το ευαίσθητο επάγγελμα του ψυχολόγου, συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδεύσεις με σκοπό την διαρκή επικαιροποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων της.

Back To Top