Συνεδρίες Εξ Αποστάσεως

Η προσπάθεια να προσαρμοστούμε σε μια νέα καθημερινότητα, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα με τα οποία λειτουργούμε αυτό το διάστημα, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ακόμη και εάν οι όροι «μένουμε σπίτι» ή «social distancing» έχουν πλέον γίνει κτήμα μας, δε σημαίνει πως παύουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Παρέχοντας τηλεσυνεδρίες μέσω SKYPE ή ΖΟΟΜ, πλατφόρμες συμβατές με GDPR, οι θεραπευτές των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας τηλεθεραπείες για όλες τις υπηρεσίες μας : λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Για  τις ανάγκες των εξ΄ αποστάσεως συνεδριών έχουμε μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή μεγάλο όγκο παιδαγωγικού υλικού, ο οποίος είναι διαθέσιμος στους θεραπευτές του κέντρου μας για την υλοποίηση των τηλεθεραπειών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα παιδιά των κέντρων μας έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε υλικό και εργασίες για εξάσκηση στο σπίτι και οι θεραπευτές μας έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο ψηφιοποιημένου παιδαγωγικού υλικού για την υλοποίηση των θεραπειών και την ανάθεση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

skip to Main Content

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο ΤΕΙ Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε το 2002. Γνωρίζει Αγγλικά (κάτοχος πτυχίου First Certificate in English) και υπολογιστές (κάτοχος πτυχίου E.C.D.L). Έχει εξειδίκευση στην Νευροεξελικτική Αγωγή BOBATH NDT και στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (SI), καθώς και στην Ειδική Θεραπεία στο Νερό (Water Specific Therapy).

Πραγματοποίησε την κλινική και πρακτική του άσκηση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», στο «Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων» και στο «Θριάσιο» νοσοκομείο. Ασχολείται με την αποκατάσταση παιδιών με νευρολογικά προβλήματα από το 2005 έως σήμερα.

Back To Top