Συνεδρίες Εξ Αποστάσεως

Η προσπάθεια να προσαρμοστούμε σε μια νέα καθημερινότητα, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα με τα οποία λειτουργούμε αυτό το διάστημα, αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ακόμη και εάν οι όροι «μένουμε σπίτι» ή «social distancing» έχουν πλέον γίνει κτήμα μας, δε σημαίνει πως παύουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Παρέχοντας τηλεσυνεδρίες μέσω SKYPE ή ΖΟΟΜ, πλατφόρμες συμβατές με GDPR, οι θεραπευτές των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας τηλεθεραπείες για όλες τις υπηρεσίες μας : λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Για  τις ανάγκες των εξ΄ αποστάσεως συνεδριών έχουμε μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή μεγάλο όγκο παιδαγωγικού υλικού, ο οποίος είναι διαθέσιμος στους θεραπευτές του κέντρου μας για την υλοποίηση των τηλεθεραπειών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα παιδιά των κέντρων μας έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε υλικό και εργασίες για εξάσκηση στο σπίτι και οι θεραπευτές μας έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο ψηφιοποιημένου παιδαγωγικού υλικού για την υλοποίηση των θεραπειών και την ανάθεση εργασιών.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

skip to Main Content

Η Ελευθερία Προύζου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών.

Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης ασχολήθηκε με ψυχιατρικά, κινητικά και παιδιατρικά περιστατικά. Η αγάπη της, όμως, για τα παιδιά την οδήγησε να ασχοληθεί και να εξειδικευτεί πάνω στην παιδιατρική εργοθεραπεία την οποία ασκεί τα τελευταία 6 χρόνια.

Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει παρέμβαση σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με αναπτυξιακές διαταραχές, κινητικές δυσκολίες, αισθητηριακές διαταραχές, διαταραχές ελλειμματικής προσοχής -υπερκινητικότητας και μαθησιακές δυσκολίες.

Παράλληλα εργάζεται από το 2015 σε σχολικά πλαίσια ως παράλληλη στήριξη. Συνεργάζεται με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΨυχοΣύνθεση από το 2015.

Οι εξειδικεύσεις της αφορούν: Σχολική Ετοιμότητα, εργοθεραπευτική αξιολόγηση, Μαθησιακές Δυσκολίες και Δ.Α.Φ., Παιδιατρική Εργοθεραπεία, Δυσγραφία, «Κοινωνικές Ιστορίες», εφαρμογή Αισθητηριακής Δίαιτας, Μέθοδος Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (Sensory Integration), Οπτική Αντίληψη και Δυσκολίες Ανάγνωσης.

Το 2016 παρουσίασε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας την εργασία της: «Η Μαγειρική ως Έργο» σε συνεργασία με την καθηγήτρια της κα. Κουλουμπή Μαρία. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει την εργασιακή της εμπειρία αλλά και την επιμόρφωσή της πάνω στο αντικείμενο.

Back To Top